Acupunctuur / Acupressuur / Moxa, Cupping, Gua sha / Tui-Na / Shiatsu / Bio-massage / Chinese Gezichtweefselmassage / Gezondheidsadvies / Qigong-Taichi les.

Healthcare Song - Hoofdstraat 115, 7941 AE Meppel - 0522 724 014

Ervaringen


Heeft u zelf ook een ervaring met ons die u wilt delen? U kunt daarvoor een recensie schrijven op onze Facebook pagina of een recensie schrijven via Google (wanneer u zoekt op Healthcare song).

Bij voorbaat dank.


Jeanette: Ik liep al ruim een half jaar met maag- en buikklachten waar de artsen geen verklaring voor vonden en waardoor ik ruim 10 kilo afgevallen ben. Diverse onderzoeken gehad, van kastje naar de muur. De specialisten konden geen oplossing/verklaring vinden. Ik moest iedere middag gaan liggen omdat de pijn niet te verdragen was.23 jaar geleden gestopt met roken dmv van acupunctuur. De eerste behandeling gehad en nu al 3 dagen nauwelijks pijn. Ook weer wat meer energie en enorm opgelucht.
Behandeling door Song Wan • Acupunctuur

Ingrid : Mijn behandeling is weer prima geweest. Mijn klachten worden steeds minder. Dank je wel Song.

Brigitta : Goede kennis en vriendelijk en meelevend

Mirjam: Song weet de vinger op de zere plek te leggen. Is zeer deskundig.

Anoniem: Ongelooflijk wat n know-how heeft Song, bizar wat er soms uitkomt

Tineke: De ontspanningsmassage bij Yolanda was heerlijk! Ze is zo rustig en relaxed, het gebeurt mij nooit, maar ik was zelfs even in slaap gevallen! Ik ga zeker weer naar Yolanda!

Gerdien: Het was de eerste keer behandeling met acupunctuur Song legde alles goed uit en gerustgesteld. Het was een fijne behandeling. Voor volgende week weer een afspraak gemaakt Ik ben heel tevreden.

Karina: The massage was great, Yolanda asked questions to get to know my pain and then treated it very well. I would go there again!

Mirjam:: Song weet de vinger op de zere plek te leggen. Is zeer deskundig.

Anneke:: Last van hormonen, opvliegers etc. Na 1ste behandeling, voelde ik mij al stukken beter! De behandeling werd afgesloten met een overheerlijke massage, vanaf de knie/voeten! Ik ga door met de behandeling!

Anoniem: : Ik heb enorm van mijn massage genoten. Mandira is heel kundig, vriendelijk en gastvrij. Ze neemt de tijd voor je, ook om te kijken waar de klachten vandaan komen. Tijdens de massage gaf Mandira bepaalde eigenschappen van mij terug zonder dat ik ze benoemd had. Dit voelde zij zelf. Eigenschappen die mijn valkuilen zijn en waar tevens de stress en dus rugklachten vandaan komen. Het was een hele fijne en bijzondere ervaring. Zeker een aanrader!

Rob:: Healthcare Song is een praktijk met een vriendelijke en vooral professionele uitstraling. Dokter Song Wan heeft -letterlijk- kosten noch moeite gespaard om mij te helpen. Het eczeem, waar ik mijn hele leven last van had, is bijna helemaal verdwenen. De laatste tijd krijg ik complimenten over de huid in mijn gezicht. Mijn rugklachten zijn niet weg, maar wel een stuk minder geworden tijdens haar behandeling.

Bruno:: Song Wang Deze vrouw weet waar ze mee bezig is Ze heeft mij goed geholpen. Merk nu alweer verbetering in mijn spieren. Pijn wordt minder. top

Rob: Song weet altijd weer "de vinger op de juiste wond te leggen" (precies aan te geven waar de oorzaak van het probleem ligt)

Calvin:: Mijn symptomen: uitstralende pijn (prikkend en soms doof gevoel) naar linke been en voet.Met deze klachten ben ik naar de fysio gegaan. Na 7 behandelingen weet de fysio het zeker, het is geen hernia. Zijn diagnose is dat ik stenose heb. Dit is een aandoening waarbij vernauwing is ontstaan bij de onderrug. Het zorgt ervoor dat de zenuwen bekneld raken, met als gevolg slechte doorbloeding naar de benen toe.
Fysio verwijst mij, via de huisarts, door naar de neuroloog bij het ziekenhuis.
Aangezien dit zich in de Corona-pandemie periode speelt, kan het weken duren dat ik een afspraak met de neuroloog zou krijgen.In de tussentijd ben ik getipt over de positieve ervaring van Song's expertise. Met de gedachte van "mogelijk kan ze met acupunctuur de pijn verzachten" heb ik een afspraak gemaakt. Niks doen is geen optie, want ik ben geen persoon die dagelijks paracetamol slik.
Na 4 * behandelingen bij Song, is de pijn geheel over! Echt ongelovig!! Oké,......voor de volledigheid wil ik erbij vermelden dat ik in deze periode:
- aangepast lichte arbeid op mijn werk heb gehad;
- dagelijks de bewegingen van de fysio doe om de spieren van mijn onderrug aan te sterken.
Maar het uiteindelijke resultaat mag er wezen: ik kan pijnloos mijn normale werk verrichten, zonder paracetamol. Hartelijk dank, Song!

Bouchra: Wat een heerlijke behandeling heb ik gehad bij Song. Na en tijdens de accepuntuur behandeling merkte ik direct verschil. Ik heb spijt dat ik niet eerder ben begonnen met deze behandeling. Er was tijd voor mijn vragen en Song wist precies waar mijn zwakke plekken waren. Ik kan niet wachten op de volgende behandeling.

Anoniem: Ik heb 3 maanden geleden Corona gehad en was daardoor nog heel erg moe. Song heeft mij 4x behandeld met acupunctuur en een soort van cupping. Na de 2e keer merkte ik al verschil en na de 4e x heb ik het idee dat ik weer helemaal de oude ben! Song is heel vriendelijk en deskundig. Ze weet goed wat ze doet en wat bij je past! Heel fijn!

Charlotte: Song zet zich altijd optimaal in om je te helpen. Ze is voorzichtig in deze coronatijd, dat is voor ieders welzijn belangrijk. Ze wil je klachten graag goed begrijpen en doet er dan alles aan om je echt te helpen. Ik kom al 15 jaar bij haar en ben haar zeer dankbaar voor haar fijne ondersteuning.

J.E.C. Vidal: Ik heb ontspanningsmassage/Zweedse massage gehad bij Ingrid en het was echt super super super fijn en ontspannend! Zij is heel heel goed en zet goed kracht tijdens het masseren! Het is geen slappe massage, maar echt goed dat je het
gevoel hebt dat je echt gemasseerd wordt! Heerlijk!

Henry: Het was mijn eerste ervaring met een Zweedse massage, ik heb al zeer prettig ervaren, mede door de zorgzame (stevige) handen van Ingrid.

Anoniem: Mevrouw Song Wan heeft een zeer ruime ervaring in het behandelen van de meest uiteenlopende klachten. Haar specialiteit is dat ze meerdere behandelingen toepast en combineert. Voor iedere klacht heeft ze een remedie. Dit maakt dat haar behandelingen persoonlijk zijn en op maat gemaakt

Rob:: Tijdens zware werkzaamheden in de tuin jij heb ik een nekhernia opgelopen. Gezien de ernst van de hernia is mij geadviseerd om een operatie uit te laten voeren waarbij de tussenwervelschijf geheel of gedeeltelijk vervangen zou worden. Omdat ik in het verleden goede ervaring opgedaan heb met acupunctuur behandeling van Song Healthcare bij de behandeling van versleten nekwervels met gelijksoortige symptomen, heb ik wederom besloten om mijn toevlucht te zoeken tot acupunctuur. Nu na slechts drie acupunctuur behandelingen en adviezen van Song over lichaamshouding, oefeningen en voeding, is de mobiliteit van mijn nek bijna op het oude niveau en de pijn en uitstraling naar arm en hand zo goed als verdwenen

Roeland: Fijne massage door deskundige masseuse Ingrid. Ik kan haar van harte aanbevelen.

Ester: Margriet is zeer kundig en heeft een warme persoonlijkheid. Goede tips meegekregen

Juliette: Heerlijke behandeling gehad en merk na elke keer zoveel verlichting. Echt een aanrader! Heerlijk ontspannen!

Erwin: Keurig nette salon, vriendelijk personeel, zeer prettige massage en duidelijke afspraken.

Anne: Ook tijdens deze verschrikkelijke lastige periode is een behandeling bij Song een verademing ! Alles goed geregeld en nog netter dan voorheen. Song werkt uiterst precies, is vriendelijke en vooral de behandeling is een weldaad. Niets op aan te merken en zeker aan te bevelen

Henk: Dit was mijn tweede massage bij Ingrid en wederom voel je je zeer bij haar op je gemak en levert ze een goed stukje werk af!!!

Anoniem: Zeer cliëntvriendelijke ontvangst en prima behandeling.

Meijer: Song bekijkt per keer hoe het ervoor staat.
Behandelt naar klachten. Vraagt tussendoor of alles oké is. Combineert verschillende technieken.

Jeff: Lieve meid, met veel passie en ervaring doet ze haar werk, gaf een heerlijke, maar ook beetje stevige massage op de juiste plekken waar m'n spieren
het nodig hadden, en de warmte van de stenen gave weer een ontspannen effect en ondanks mijn
fibromialgy heb ik er enorm van genoten en veel baad bij gehad... Zeker een aanrader.
Dankjewel Ingrid.

Ronald: Al lange tijd had ik allerlei pijnklachten. Ben bij diverse therapeuten geweest. De pijn kwam steeds weer terug. Op advies van een vriendin naar Song Wan gegaan. Haar benadering is anders dan in de Westerse geneeskunde. Ze kijkt o.a. naar de energiedoorstroming in je hele lichaam. Ze constateerde direct dat er meerdere blokkades zaten. Om die weg te nemen, heb ik enkele gecombineerde behandelingen gehad met acupunctuur, acupressuur, cupping en massage. Ook gaf ze thuisoefeningen mee. Vanaf de eerste behandeling merkte ik al een verbetering. Top! Op haar advies ook naar een podoloog gegaan voor het aanmeten van nieuwe steunzolen (Oscar Start in Havelte). Ook dat had ze goed gezien. De pijn is weg en heb weer meer energie. Wat een verschil! Song is heel kundig en vriendelijk.
Ze doet er alles aan om je klachten weg te nemen. Natuurlijk ben je ook zelf verantwoordelijk om aandacht te besteden aan je gezondheid. Wat ben ik blij dat ik bij haar ben geweest. Son
Wan kan ik dan ook van harte aanbevelen!

Anette: Heerlijk ontspannende Zweedse massage door Ingrid!
Een aanrader!

Gerard: Prettig aangename maar vooral kundige medische hulpverlener. Zorg met grote K.

Berry: Ingrid wist precies de punten te vinden waar het gevoelig/gespannen was. Het is voor herhaling vatbaar!👍

Greet: De behandelingen worden met liefdevolle aandacht uitgevoerd, erg prettig. Na 2 behandelingen is mijn energieniveau beter geworden en heb ik geen voetkrampen meer. Ook heb ik het een stuk minder koud.

Jan: Heel vriendelijke ontvangst / behandeling met alle aandacht. Heel goede uitleg wat gaat gebeuren. Probleem was tenniselleboog. Al heel snel het gewenste doel bereikt. Zeker een aanrader.

Willy: Ik ben blij met Song. Heb nu 8 behandelingen gehad, en mijn klachten zijn verdwenen.Mochten de klachten toch weer de kop op steken,maak ik zo weer een nieuwe afspraak. Ik kan t iedereen aanraden, om
met bijzondere klachten eens een bezoek te brengen aan Song

Anoniem: Ik heb nu drie behandelingen acupunctuur gekregen voor mijn blaasklachten en maagklachten. Mijn maagklachten zijn over en met mijn blaas is het nog afwachten. Ik heb een goed gevoel over de
behandelingen

Anneke: Was een perfecte, rustige,ontspannen behandeling. Voldoende tijd en aandacht gehad. Top.

Jeff: Ze weten heel goed waar ze mee bezig zijn, had last van mijn onderrug en erg onrustig in mijn hoofd, en kom er altijd weer een stuk beter vandaan, echt knap. Ze zijn erg lief en behulpzaam. Echt een
aanrader!!

Anoniem: Heel erg fijn. Song heeft de "spanning" uit mijn lichaam en hoofd kunnen krijgen. Ik heb veel minder last van zenuwachtige klachten... Ik voel mij meer zelfverzekerd.

Herma: Altijd super behandeling, klachten die er op dat moment zijn worden verholpen. Wordt altijd persoonlijk behandeld en niet als een nummertje.

Bianca : Absolute aanrader! Toen ik voor de eerste keer bij Song kwam, had ik veel klachten. Mijn lijf deed zeer vanaf mijn nek tot aan mijn enkels; al mijn spieren waren compleet verkrampt en bewegen werd daardoor een klein drama. Daarnaast sliep ik ontzettend slecht, waardoor ik weinig energie had. Ik hield vocht vast en had ik menstruatieklachten. Direct na de eerste behandeling voelde ik al verlichting. Ik ben nu vijf maal bij haar geweest en ga ook niet meer weg, want ik voel mij inmiddels al een heel stuk beter. Voor Song was ik al bij veel verschillende
fysiopraktijken en chiropractors geweest en geen van hen heeft mij zo kunnen helpen als zij.
Song luistert echt naar je, stelt je op je gemak, geeft eenvoudige maar zeer bruikbare tips en pakt veel kwalen tegelijk aan. Bij Song Healthcare is iedereen even vriendelijk, geduldig en behulpzaam. Ik kom er erg graag! Ik kan me alleen wel voorstellen dat het voor ouderen of mindervaliden niet makkelijk binnenkomen is via de trap. En dat terwijl juist die groep mensen heel veel baat kunnen hebben bij de behandelingen die in de praktijk gegeven worden.

Bilal: Heerlijke behandeling! Voel me stukken beter en raad het zeker iedereen aan met nek en rug klachten, ook voor als je gewoon lekker wilt ontspannen! Heel vriendelijk en lief! Super!

Danique: Wat een bijzondere ervaring! ik Heb al vanaf de eerste keer menstrueren een hele onregelmatige cyclus, waarbij ik bijna nooit menstrueer. Ook heb ik erg last van transpirererende voeten. Na de eerste keer bij Song werd ik voor het eerst na een jaar weer ongesteld. Ook neemt het transpireren van mijn voeten sterk af. Ik merk dat mijn lichaam veel meer in balans is. Zeker aan te raden!

Mohamed: Het waren geweldige lieve dames. en had een last van mijn onder rug. pijn nummer 9.5 na mijn 2e behandeling kon ik normaal weer bukken. ik had een pijn nummer van 6. dank jullie wel zeker een aanrader. voor iedereen!!

Elly: Sinds een jaar loop ik slecht. Vermoeide benen, zere voeten. In het ziekenhuis ben ik behandeld voor spataderen, dat hielp niet. Ook een uitgebreid neurologisch onderzoek en 2 MRI's brachten met niet verder. Bij Healthcare Song heb ik nu 3 behandelingen gehad en merk absoluut verbetering!! De behandelingen zijn steeds verschillend. Dan weer massage en accupunctuur en soms met cuppings. De mensen zijn heel lief en zorgzaam. Ook al spreken ze niet goed Nederlands, ik heb wel het idee dat ze alles goed begrijpen.

Anne-Marie: Dit was mijn derde bezoek aan Song. Ik kwam met specifieke problemen maar Song bekeek mijn gehele gezondheid, gaf goede adviezen en legde met haar accupunctuur en massages letterlijk `de vinger op de zere plek'. Ze had duidelijk oog voor details en ontdekte blokkades en/ of plekjes in en op mijn lichaam die ik zelf nog niet had ontdekt. Al na de eerste accupunctuur/ massages was mijn pijn voor een groot deel weg.
Zeer aanbevelingswaardig!

Bob: Ben al vaker in Meppel behandeld en het laatst door dr Zhenzhen. Dit vond ik een geweldige ervaring; ik heb direct een vervolg behandeling gepland. Alle medewerkers vind ik erg vriendelijk en er heerst altijd een rustgevende aangename sfeer,. Graag raad ik een ieder een bezoek/ behandeling bij Healthcare Song aan.

Quivera: Met nekklachten in verband met een zittend beroep kwam ik bij mevrouw Song. Daarnaast hadden mijn partner en ik een kinderwens. Mevrouw Song heeft mij behandeld voor mij nekklachten met een geslaagd resultaat. Daarnaast gaf ze mij adviezen rondom de kinderwens. Ook heeft zij mij hiervoor behandeld. Binnen een aantal maanden kon ik het goeie nieuws met haar delen: ik was in verwachting. Inmiddels ben ik 12 weken in verwachting en dankbaar en blij met de ondersteuning van mevrouw Song.

Anna: Tijdens mijn eerste bezoek werd ik zeer vriendelijk ontvangen. De sfeer in de wachtkamer was gelijk goed. Door mevrouw Song werd een goede intake gedaan. Eerlijk gezegd is het een beetje wennen aan haar Nederlands maar dat staat toch niet in de weg. De behandeling die ik gekregen heb was zeer uitgebreid. Ze ging verder in op mijn klachten en gaf een bijpassende behandeling. Ik heb al eerdere keren een accupunctuur behandeling gekregen maar dit is de eerste keer dat het verder gaat en dat waardeer ik zeer.
De uitwerking erna was zeer heftig maar dat is persoonlijk en kan ik alleen maar appreciëren.
Kortom ik ben zeer tevreden en kijk uit naar de volgende behandeling.

Miriam: Het meest perfecte en prettige van Healthcare Song is dat ze professioneel zijn en precies weten wat ze doen! Tevens staan ze altijd voor je klaar!

Margriet: Beschrijf je bezoek aan Healthcare Song Ik ben behandeld door Zhen, met acupunctuur en massage, ben daar zeer tevreden over, de pijn aan mijn hiel is afgenomen, nog niet helemaal weg maar toch. Ze gaf me ook goede adviezen, samen met haar goede behandeling en de olie die ik van een andere therapeut heb [ook natuurgeneeswijze] is mijn hiel al een stuk beter. Ik wil graag een nieuwe afspraak met Zhen maken, ze werkt alleen op zaterdag in Meppel. Komende zaterdag of de week daarna.

Jeff: Ik kreeg van mijn moeder 3 behandelingen om uit te proberen of het zou helpen voor mijn Fibromyalgie, (pijn in spieren) zat thuis in de ziekte wet, en was altijd erg moe. En daar door ook best depressief. na de 3e behandeling begon ik al verbeteringen op te merken. begon weer energie te krijgen, en geen tintelende vingers meer, de pijn werd dragelijker, en begon weer dingen te ondernemen en werd weer helder in mijn hoofd. en ik gebruik geen medicijnen meer (oxazepam / Diazepam) Dankzij Song ben ik weer in staat om te werken, iets wat ik voor mijn behandelingen niet had durven dromen. ik ben niet pijn vrij, maar het is allemaal vele malen dragelijker geworden. Zelfs mijn brandend maagzuur is verdwenen, kan weer normaal genieten van een glas sinaasappelsap, of glaasje sterke drank, zonder daar last van te krijgen. kortom zeker een aanrader...

Anoniem: 1) Professionele behandeling op maat! Als je binnen komt voel je jezelf al rustig worden en als je weggaat neem je dit gevoel mee naar huis.
2) Heel tevreden over deze salon, vriendelijke mensen. Ik ging heen met hoofdpijn. na de behandeling was het over.
3) Vandaag voor het eerst een massage bij healthcare Song geboekt! Een heerlijke massage van Lisa gekregen. De praktijk straalt rust uit en Lisa is topmasseuse. Vriendelijk en Professioneel. Ik kom hier zeker nog eens terug.
4) Prima! Ik ga er graag heen. Vriendelijke mensen en je wordt heel goed behandeld.
5) Persoonlijk vind ik dit de beste salon om massages te krijgen. Ik heb er inmiddels diverse gehad; van biomassages tot tuina massage en Shiatsu massage. Het fijne van Healthcare Song
vind ik dat er wordt gekeken naar je klachten. Er wordt dus niet " Lukraak " een massage gegeven; er wordt daadwerkelijk een advies gegeveen als een andere massage je beter zou kunnen
helpen op dat moment. De prijs / kwaliteitsverhouding is naar mijn mening erg goed. Ik ben bij diverse salons geweest, maar bij Healthcare Song heb ik het idee dt je echt waar voor je geld krijgt. De massages zijn echt super goed! Het personeel is ook echt super vriendelijk en behulpzaam en hebben een hele grote kennis opgebouwd. Ik kan en zal Healthcare Song daarom ook aan iedereen aanbevelen!

Angela: De ervaring bij Song en Healthcare Meppel is uniek. Na een operatie wegens een nekhernia kwam ik in een periode van heel lage energie terrecht. Met vermoeidheid , lusteloosheid en koude handen kwam ik bij Song. Na 6 consulten kan ik zeggen dat deze klachten volledig verdwenen zijn.
Toch blijft het bezoek in mijn agenda staat: quality time!

Rosalie: Mijn stijve schouder, waaraan de reguliere geneeskunde niet veel doen kan, heeft mevrouw Song in een uur weer gangbaar gemaakt, voor het eerst sinds 10 maanden pijnvrij. Het is een wonder.

Petra: Echt Song hebt handen van "goud handen", Ik hoef niet zo vaak plassen.
Jij bent geweldig, de beste doktor Song.

Johan: Voor ontspanning of bij acute klachten weet ik mn weg te vinden naar Healthcare Song. De Chinese geneeskunde heeft toch wel een bijzonder effect op het menselijk lichaam. Strompelend naar binnen en bijna huppelend naar buiten. Hartstikkebedankt Song en Lisa! En de kleine Chinese snoepjes zijn overheerlijk.

Tineke: Ik kom hier een paar keer per jaar. De ambiance is licht, neutraal en straalt rust uit. Ik vind de behandeling altijd bijzonder.
De tijd die ze voor je neemt en ze kijkt verder dan alleen je klachten. Ik kom hier graag.

Jeanet: Eind 2015 was mijn energie helemaal op. Ik wist niet meer wat ik moest doen om hieruit te komen. Ik had veel pijnklachten in spieren en gewrichten en kon nauwelijks meer vooruit. Tot ik op facebook bij een kennis een stukje zag staan over massage bij Healthcare Song.

Anoniem: Ik heb een afspraak gemaakt en heb de eerste massage door Lisa als heel fijn en goed ervaren. Ik voelde me weer wat beter. Maar ik merkte ook dat er meer moest gebeuren. Ik heb een afspraak gemaakt bij Song. Ook zij gaf aan dat er veel mis was. Na 3-4 behandelingen Tuina/acupuntuur kon ik goed merken dat ik weer opklom uit het diepe dal waar ik in beland was. (combinatie lichamelijke klachten en stress) Ik voelde me langzaam weer stukken beter en kon alles weer aan. De pijnklachten verdwenen grotendeels en ik voelde me ook echt balans. Moeilijke dingen die op mijn pad kwamen trad ik met rust tegemoet. Ik ben erg blij dat ik in contact gekomen ben met Song en Healthcare. Er wordt gekeken naar je klachten en die worden behandeld. Ik heb 100 % vertrouwen in de kennis en kunde van Song. Ik kan het iedereen aanraden! En wat een fijne mensen, Song en Lisa!

Alina: Niet alleen een geweldige mens maar ook een hele goede therapeut! Ik ben blij dat ik jou al twee jaar lang heb leren kennen want mijn rug en natuurlijk mijn hart zijn blij met jou ;) . Zeer vriendelijk en altijd top behandelingen dit is mijn ervaring met Song! Bedankt voor de blauwe plekken 😜 je cupping behandeling is heel erg goed voor rugpijn ! Groetjes en tot snel!

Willemien: Bij onze oudste zoon werd 8 maanden geleden Lyme geconstateerd. Na een korte behandeling van 2 weken, stopte de behandelingsmethoden in de reguliere geneeskunde. Alleen was onze zoon alles behalve hersteld, veel klachten bleven. Een aantal voorbeelden daarvan waren de extreme vermoeidheid, spier- en gewrichtspijnen, buikpijn, hoofdpijn, misselijk, duizelig, heel slecht in slaap kunnen vallen, lusteloos en weinig concentratie, Vanaf de diagnose tot aan de behandeling bij mevrouw Song, was onze zoon niet in staat om volledig naar school te gaan. Nu na drie behandelingen zijn veel klachten verdwenen en is zijn weerstand en energieniveau sterk verbeterd. Ongekende grote verandering, waar we enorm blij mee zijn. Heel erg bedankt voor deze grote verandering en zijn herstel. We hebben ons veel zorgen gemaakt, maar deze verandering stelt ons gerust en geeft vertrouwen dat hij volledig kan herstellen

Marja Snoek: Vanwege stressklachten en problemen met slapen heb ik een afspraak gemaakt bij Healthcare. Mevrouw Song heeft mij een aantal keren behandeld dmv acupunctuur en Tui na massage. Voelde na de eerste behandeling al een verschil en voelde mij iets meer ontspannen. Dit gevoel werd na enige behandelingen steeds sterker en voelde mij steeds meer in balans komen. Kan nu zelfs zeggen dat de stressklachten helemaal verdwenen zijn.

Anoniem: Vanwege een droge huid kreeg ik over mijn hele lichaam last van jeuk. Verschillende producten uit geprobeerd maar de jeuk werd niet minder. Mevrouw Song heeft mij hiervoor behandeld en daarnaast heb ik bij de natuurwinkel Calendula emulsie gekocht. Mijn huid ziet er nu goed uit en de jeuk is helemaal verdwenen. Heb veel vertrouwen in de behandelingen van mevrouw Song en kan haar van harte aanbevelen als u klachten heeft.

Ben: Ik heb ieder jaar last van (neus) verkoudheid. Mijn neus zit dan helemaal dicht er er zit slijm in mijn keel. Tijdens een acupunctuur behandeling van de neus, trad er meteen verlichting op. De neusholtes bleven ook veel meer vrij en de neusverkoudheid werd al snel minder.

Mia Simonis: Met mijn rugpijn was ik de wanhoop nabij! Uiteindelijk kwam ik op aanraden van vrienden bij Song Wan terecht, maar.......niet zonder angst!! Zij heeft mij echter met haar rustige, lieve en warme benadering gerust weten te stellen en haar cupping behandelingen waren fantastisch! Samen met haar oefeningen, die ik iedere dag thuis doe, gaat het met mijn rug nu een héél stuk beter! Ik woon in Italië, maar ik hoop gauw weer naar Meppel te komen en dan weer fijn en met plezier naar Song Wan te gaan!

Anoniem: Zeer vriendelijk en kwalitatief goed. Was een hele bijzondere ervaring, waar ik echt op een positieve manier door geraakt was.

Mariska van Dijk: De behandeling door Lisa was erg fijn en ontspannend. Een aanrader!

Anoniem: Persoonlijk vind ik dit de beste salon om massages te krijgen. Ik heb er inmiddels diverse gehad; van biomassages tot tuina massages en binnenkort ook een shiatsu massage. Het fijne van Healthcare Song vind ik dat er wordt gekeken naar je klachten. Er wordt dus niet "lukraak" een massage gegeven; er wordt daadwerkelijk een advies gegeven als een andere massage je beter zou kunnen helpen op dat moment. De prijs/kwaliteitsverhouding is naar mijn mening erg goed. Ik ben bij diverse salons geweest, maar bij Healthcare Song heb ik het idee dat je echt waar voor je geld krijgt. De massages zijn echt super goed! Het personeel is ook echt super vriendelijk en behulpzaam en hebben een hele grote kennis opgebouwd. Ik kan en zal Healthcare Song daarom ook aan iedereen aanbevelen!

Ben: Ik kwam bij Song met de klacht, dat mijn benen altijd koud waren. Het leek wel of de botten koude ijzeren staven waren en ook mijn tenen waren erg koud. Bovendien merkte ik, dat ik vrij snel moe was. Na een aantal keren behandeld te zijn door Song in de vorm van acupunctuur en een uitgebreide massage (tuina) gingen mijn knieen gloeien en werden mijn benen veel levendiger en warmer. Ook als het koud wordt heb ik niet meer zo n levenloos gevoel in mijn benen .Bovendien heb ik weer meer energie, ik wordt maar zo niet meer moe.

C.M. Luijerink: Ik heb een hele fijne behandeling gehad vanmorgen, het deed me echt goed. Hartelijke groet en ik ben heel blij dat jullie in Meppel wonen!

Tom: Zeer goede behandeling bij Song, begrijpt het probleem van neuropathie en geeft de juiste aanbevelingen. Uitstekende ervaring en minder pijn. Het lopen op "kussentjes" wordt minder en het gevoel komt terug.

Danielle : Bedankt Song, de jeuk is verdwenen en ik heb weer energie!

Jolanda : Song, bedankt voor de Qi Gong les, voel me weer aardig ontspannen. Warme handen en voeten.

Linda : De massage van Lisa was heerlijk, mijn lichaam voelt ontspannen aan. Ik heb gelijk reclame voor je gemaakt op Facebook.

Mieke: Dankzij dat mijn zus bij Song was, ben ik daar ook gekomen. Het was een geweldige ervaring, had ik veel eerder moeten doen. Helemaal geweldig en graag tot de volgende keer. Dank je ik voel me heerlijk.

Gera : Nu mijn nekklachten zijn behandeld door Song zijn veel klachten die hierdoor kwamen verbeterd. Minder pijn, beter slapen, minder moe en zelfs het geheugen is beter geworden. Top dat dit na jaren is gelukt. Dank.

Ester Verschuur : Vandaag weer bij Song geweest. Kon bijna niet lopen van de been en bekkenpijn. Na de electro accupunctuur en Tuina massage voelde mijn been kilo,s lichter en en mijn bekkenpijn was weg. Heerlijk lichtvoetig kon ik weer wegwandelen! Super bedankt dames!

Anoniem: Al Bijna twee jaar kom ik af en toe bij Song Wan voor een Tuina-/ Acupunctuur behandeling. Als ik last van stress heb, vaak in combinatie met pijn in mijn rug, nek of pijnlijke gewrichten maak ik bij haar een afspraak. Ik heb een pittig karakter en wel wat aanleg om net iets te stevig te worden als ik teveel “snoep”. Al met al factoren die er voor zorgen dat ik dan helemaal niet lekker in mijn vel zit.

Anoniem : Ik kom regelmatig, soms letterlijk, verhit, oververmoeid en uitgeblust bij Song binnen maar na een uur behandeling voel ik me heerlijk ontspannen en rustig. Alsof ik verlicht de deur uit loop. Het is heel gek maar ook kan ik dan de zoetigheid beter weerstaan. Haar behandelingen geven mijn hoofd letterlijk weer ruimte en mijn lichaam weer wat souplesse. Natuurlijk kun je naar een fysiotherapeut of een chiropractor maar de manier waarop de Chinese geneeswijze tegen blokkades van het menselijk lichaam, de oorzaken en de behandeling aankijkt en her mee aan het werk gaat is nagenoeg pijnloos, respectvol en “natuurlijk” Ik beveel het iedereen aan!

Karina Lamminga: Wij, mijn dochters (9 en 13 jaar) en ik, zijn een aantal keren bij Song geweest. Vermoeidheid, astma, last van enkels en knieën, weinig weerstand in de winter, hoofdpijn en licht slapen, waren de dingen waarbij we hulp nodig hadden. Song is vakkundig, nauwkeurig, zorgvuldig, warm en liefdevol. Het is voor ons heerlijk genieten en verwend worden tijdens de behandelingen en beter worden. De behandelingen slaan direct aan, dat is heel opvallend en prettig! Song ziet, voelt en weet wat er aan de hand is en onderzoekt dit heel specifiek en checkt haar aannames. Ook het psychologische deel voelt ze goed aan. De sfeer in haar praktijk is warm en ontspannend. Ze geeft duidelijke adviezen qua eten, vitamines en dingen die wij kunnen doen om thuis verder in balans te komen en te helen. Dank je wel Song!

Joost Bloemendal : Ik ben naar mevrouw Song gegaan vanwege langdurige nek en schouderklachten. Na ongeveer drie behandelingen begonnen mijn klachten steeds minder te worden. Het gaat nu steeds beter en er zijn dagen dat ik helemaal geen klachten meer heb. Het fijne is dat mevrouw Song erg betrokken is bij je welzijn.

T.H. Pages: Nu drie keer bij Song geweest. Had nekklachten en een weerspannig been. Na het eerste bezoek was er al een duidelijke verbetering, de nekklachten zijn inmiddels zo goed als geheel verdwenen, been veel beter. Song geeft ook voedingsadviezen en oefeningen voor thuis, heb het idee dat dat veel bijdraagt aan het proces. Ga nu alleen nog voor onderhoud.

Jan: Met mijn 59 jaar voelt de behandeling door Song voor mij als een algehele revisie. Alhoewel ik voor rugklachten bij haar kwam, merkte ik dat zij tegelijkertijd ook allerlei beginnende kwaaltjes oplost. Door haar manier van diagnostiek (tong bekijken en pols voelen) weet ze snel welke organen op dat moment minder goed werken. Het is echt opvallend hoe vaak ze het bij het rechte eind heeft! Haar behandeling met voetenbadjes, cupjes, naaldjes en massage brengt mijn lichaam beetje bij beetje weer in balans. Al zijn mijn rugklachten nog niet helemaal over, ik heb veel meer energie en voel met fitter. Ik kan Song echt aanraden.

W.van Bruggen: Al jaren had ik last van plotseling, prikkende ogen. Alsof je uien aan het snijden bent. Dit was soms zo erg dat ik de auto tijdens het rijden aan de kant moest zetten omdat ik door de prikkende pijn, mijn ogen niet open kon houden. In het begin had ik er ongeveer 1x per maand last van, maar het afgelopen jaar had ik het zeker om de dag last van en soms zelfs elke dag. Ik ben er wel eens mee bij de dokter geweest, maar die kon er eigenlijk niets mee. Na één tuina-behandeling was het al stukken minder. Na drie tuina-behandelingen heb ik er de afgelopen weken praktisch geen last meer van gehad.
Ook werd ik de afgelopen maanden 's nachts regelmatig wakker en kon de slaap dan niet meer vatten. Na diezelfde drie tuina-behandelingen slaap ik weer prima en hoef 's nachts ook veel minder vaak te plassen.

Mia Theo van den Berg: Kom al jaren bij Song. Geweldig! Minder lichamelijke klachten, beter slapen en meer energie. Voel altijd wanneer het weer nodig. Dus maandelijkse onerhoudsbeurt is top!

Hanna: De behandelingen bij Song werken voor mij fantastisch. Ze heeft me van blaasontsteking en rugpijn afgeholpen. In slechts een a twee behandelingen. Verder heeft ze me geholpen mijn energiesysteem weer op te bouwen. Haar behandelingen werken heel diep op mij in. Wanneer ik bij haar kom voel ik me, bij wijze van spreken, in twintig stukjes liggen. Na de behandeling voel ik me weer heel. En diep ontspannen. Het is me al een paar keer overkomen dat ik in slaap viel tijdens de behandeling. Zoiets gebeurt me normaal nooit. Het is dan ook heerlijk om na de behandeling niets gepland te bebben, zodat je kunt nagenieten van de ontspanning, rust en de energiestroom in je lichaam te ervaren. Song maakt gebruik van verschillende technieken gedurende de behandeling. Ze ziet en voelt aan wat je nodig hebt. Ze weet letterlijk de vinger op de zere plek te leggen. Doordat ze daar op duwt, of een naald gebruikt of een glaasje ( Cupping ) wordt de blokkade in het lichaam verminderd. Voor mij geen regulieren medicijnen maar Song. Het beste medicijn!

L.S. Steggerda: Ik ben bij Song in behandeling omdat mijn nek vrijwel helemaal vastzat. Dit was bijzonder pijnlijk en ook 's nachts werd ik herhaaldelijk wakker bij het omdraaien. Bovendien had ik vaak pijn in de schedel. De behandelingen bij Song hielpen meteen en beetje bij beetje kon ik mijn nek weer naar behoren bewegen. De behandeling beslaat uit intensieve massage, cupping en acupunctuur. Ook slaap ik 's nachts weer door. Omdat ook andere klachten door Song behandeld worden, blijf ik voorlopig nog komen.Gisteren heb ik bij het sporten mijn elleboog geblesseerd en nu ben ik er wel haast zeker van dat dit op mijn volgende afspraak weer in orde komt.

Martijn Doorgeest: Ik kan Song van harte aanbevelen. Zij heeft mij heel goed geholpen met chronische pijn in mijn schouder; de fysiotherapeut zei dat hij niets kon doen en Song helpt me er nu vanaf. Verder zorgt Song ervoor dat ik weer meer energie krijg. Ze geeft me adviezen mee zodat ik thuis ook wat kan doen. De Chinese manier om een diagnose te stellen en de Chinese visie op gezondheid is heel anders dan de westerse. Zij biedt een heel mooie aanvulling de gewone gezondheidszorg. Tegen acupunctuur zag ik in eerste instantie op, al die naaldjes in je lijf. Maar ik voel er gewoonlijk nauwelijks wat van en het helpt erg goed.

Steve Sehzee: Na jaren behandeling van fysio voor mijn rugklachten uiteindelijk toch Oosterse Geneeswijzen te gaan proberen bij Song, Na eerste behandeling van Gua Sha, Cupping en Acupuntuur merk ik dat ik lange vol kan houden bij staand werk. Gisteren voor de tweede keer bij Song voor dezelfde behandeling,tot nu toe ben ik zeer tevreden er mee. Zeer aanbevelen.

Dolcevetto: Net mijn tweede behandeling achter de rug. Beginnende RSI klachten aan mijn rechter onderarm, nekklachten (lichte hoofdpijn) en kleine knoopjes rond mijn ruggewervel. De behandeling is intensief, maar doeltreffend. Acupuntuur, Chinese 'cupping' en ontspanningsmassage worden met elkaar afgewisseld in een sessie van 1,5 uur. Song Wan is professioneel, ze geeft advies en oefeningen mee voor thuis. Ik ben zeer tevreden met het resultaat, mijn klachten zijn praktisch verdwenen. Ik doe nu de oefeningen thuis en plan een keer in de zoveel weken een 'onderhoudsafspraak' om de klachten weg te houden, ik ben zeer tevreden.

L. Verstoep: Ik kampte al langere tijd met zware Migraine die een á twee keer in de week bij het wakker worden mijn hele dag verpestte. Ik ben hiermee een aantal keer bij de huisarts geweest, behalve pijnstilling kon deze niet veel voor me betekenen. Via internet vond ik Song en besloot ik eens een behandeling te proberen.
Song werkt duidelijk anders als bijvoorbeeld de huisarts: er wordt uiteraard naar de klacht gevraagd, maar ook wordt de algehele gezondheid in kaart gebracht. Dit is al bewonderenswaardig op zich: er wordt naar het gehele lichaam gekeken en niet alleen naar een aparte klacht. Na één behandeling die bestond uit een combinatie van verschillende technieken was ik al migraine vrij! Mijn nek is in geen tijden niet meer zo los geweest. Daarnaast heeft ze me ook nog eens van mijn slapeloosheid afgeholpen.
Ik ben verbaasd dat er al zoveel verschil te merken is na een enkele behandeling.
Daarnaast rekent Song ook nog eens een hele schappelijke prijs voor haar behandelingen. Ik ben dus erg tevreden en kan Song aan iedereen aanbevelen die niet alleen van zijn/haar klachten wil afkomen, maar ook de algehele gezondheid en levenskwaliteit wil verbeteren.

G van Veldhuizen: Mijn klachten waren zo divers ( overgang, emoties, gewrichtsklachten ) dat ik besloten heb om contact op te nemen met Song. Het effect na een behandeling was zo verrassend weldadig!! Met aandacht voor de mens als geheel neemt ze alle tijd voor je en kun je rustig de zeer complete behandeling over je heen laten komen. Voor thuis geeft Song ook nog adviezen mee, heel fijn!
Al met al kan ik zeggen dat ik blij ben dat ik de stap over de drempel naar Song gemaakt heb. Ik blijf dat voorlopig nog doen. Want er zit nog steeds een stijgende lijn in.
Ik kan Song van harte aanbevelen!

Appie Martens : Na 12 jaar met veel zenuwpijn en medicijnen tegen de pijn en slapeloosheid door een ongeval van mijn lieveling sport motorcross liep ik een dubbele dwarslaesie op dat wil zeggen na de operatie kreeg ik een bloeding in mijn nek en ik was weer verlamt, en ik werd direct weer geopereerd. Om het verhaal kort te maken ben ik goed hersteld aan de buiten kant is niets te zien. Maar er zijn veel dingen die niet meer werken. Maar dank zij vele behandelingen door Song ben ik als het ware de pijn en andere kwalen kwijt.
De dokteren hadden gezegd met deze pijn moet je mee leren leven.
Ik ben heel dankbaar en blij dat ik Song heb leren kennen.
Het is een super mens. Hierbij Song hartelijk dank!

Hetty: Song Wan is de eerste bij wie ik kennis heb gemaakt met de acupunctuur. Het is een heel bijzondere ervaring met geweldige resultaten. Ben in middels een trouwe bezoeker en ga er met heel veel plezier naar toe. Mijn al gehele gezondheid gaat super vooruit. Ben haar absoluut heel dankbaar!

André: Ik ben naar Song toegegaan met meerdere klachten, door haar gecombineerde aanpak van benadering en behandeling (van massage, acupunctuur en advies) merk ik al vrij snel verbetering, waar ik me erg prettig bij voel. Ze weet de belemmeringen snel op te zoeken en te behandelen. geeft meer evenwicht en balans in het lichaam. en leidt dus tot een vermindering van klachten, ik kan haar dan ook zeer aanbevelen. Ik zie haar als een arts, maar dan met een andere achtergrond en benadering.

Sabine: Ook ik ben bij Song onder behandeling.
Ik heb meerdere lichamelijke klachten, mijn grootste probleem/klacht was/is dat ik ASTMA patiënt ben en in redelijke zware mate.
Voordat ik bij Song kwam kon ik zelfs met moeite nog een trap op en een straatje om lopen kreeg ik al verzuring in mijn benen.
Mijn medicatie van de arts werd verhoogd zodat ik nog een beetje kon functioneren.
Sinds ik bij Song ben kan ik weer trap loop, ik loop zo een uur buiten (dit had ik enkele maanden geleden niet meer durven dromen).
De druk boven op mijn borst is grotendeels weg, mijn medicatie is inmiddels gehalveerd.
Ik heb al eens tegen Song gezicht dat ze mijn "Engel” is.
Wat zij bij mij voor elkaar heeft gekregen na enkele behandelingen.....dat is echt ongelofelijk !!!
Ik ben erg blij dat ik haar ontmoet heb en ik ga er dan ook met plezier naar toe.
Ze is echt een vakvrouw die weet waar ze mee bezig is.
Om mij heen gaan er meerdere mensen inmiddels naar haar toe.
Ik hoor van iedereen dan ook alleen maar hele goede dingen.
Ik zal zeggen..... probeer het zelf .....Je merkt al heel snel verbetering !!!!
Song ....heel erg bedankt voor wat je tot nu toe bij mij voor elkaar hebt gekregen !!!

Anoniem: Song is een fantastische vakvrouw! Na enkele dagen vreselijk rugpijn heeft ze me er in 50 min vanaf geholpen. De massage is zalig en ontspannend ook nog. Song is vakkundig, lief en warm! Ga dit zeker vaker doen...... Kan het iedereen aanraden. Voor mij geen reguliere fysiotherapeut meer!

Wennie Horst: Ik heb al 3 jaar lang pijn in mijn schouder. Na 24 keer fysiotherapie en een spuit in mijn schouder ben ik via mijn zwager(die ook een succesvolle behandeling heeft gehad) bij Mw. Song beland. Mijn arm kon maar 10 graden van mijn lichaam af. Na de eerste behandeling kon ik mijn arm al 90 graden omhoog bewegen. In de loop van 2 weken met meegegeven oefeningen was mijn arm bijna hersteld. Ik heb een 2e behandeling gehad voor de laatste beetje. Het gaat nu heel goed met mijn arm. Ook geeft ze veel tips en voelt ze aan hoe mijn lichaam functioneert. Ze is een gepassioneerd mens.

Renee: Ik ben een paar keer geweest en kom altijd weer met een voldaan gevoel bij haar vandaan. Ze verstaat haar vak tot in de puntjes. Ze is vriendelijk en neemt de tijd. Voor zowel massages als de accupunctuur. Echt een aanrader.

G van Gelder: Ik ben tegelzetter en liep al bijna een jaar met verschrikkelijke pijn rond. Eerst na een andere masseur geweest en ook voetreflex geprobeerd. Dit hielp mij echter niet. Toen naar de dokter geweest en mijn klacht voorgelegd. Conclusie ik moest maar naar een fysiotherapeut gaan. Ik had hier weinig vertrouwen in. Toen kwam ik de advertentie van Song tegen en een afspraak gemaakt. Na een aantal keren bij Song te zijn geweest is de pijn voor 90% verdwenen. Song heeft alle tijd voor je en is iemand die echt met ziel en zaligheid met haar vak bezig is. Ik raad dan ook iedereen aan als je pijn hebt en je komt er niet direct van af om eens een keer naar Song te gaan. Een echte aanrader.

Assage: Song is een fantastische vakvrouw! Na enkele dagen vreselijk rugpijn heeft ze me er in 50 min vanaf geholpen. De massage is zalig en ontspannend ook nog. Song is vakkundig, lief en warm! Ga dit zeker vaker doen...... Kan het iedereen aanraden. Voor mij geen reguliere fysiotherapeut meer!

Mirjam: Apart dat je van massage met je kleren je eigen zoveel beter kan voelen. Ik ben 1.5 jaar geleden geweest een paar keer wat echt fantastisch werkte en hielp. Ze gaf mij ook de tip om zwanger te worden aangezien dat maar niet lukte. Nu heb ik een gezonde en prachtige zoon van 6 maanden. Ik ga binnenkort weer een keer bij haar langs want mijn lichaam vraagt erom. Song je bent een topper!!!!

Eva: Wat ben ik toch blij dat je mijn lichaam zo effectief kunt en hebt behandeld. Het genezingsproces is duidelijk op gang gekomen en kan op m'n been staan en redelijk goed lopen. Dankjewel lieverd voor de manier waarop je jouw kennis doorgeeft aan mensen. Liever groet.

Josée: Song geeft een professionele massage die heerlijk ontspant maar ook goed resultaat geeft bij allerlei lichamelijke klachten. Ik ben blij dat ik haar heb leren kennen en van haar kwaliteiten gebruik mag maken. Naast haar warme persoonlijkheid biedt ze een gedegen vakkennis waaraan ik meer waarde hecht dan de reguliere Europese medische kennis. Ik beveel haar dan ook aan iedereen aan.

Job: Hierbij wil ik Song hartelijk bedanken voor de geweldige massage die ik van haar krijg. Song heeft het echt in de vingers en is een echte lieverd. Ik kan haar echt aanbevelen. Bedankt hiervoor van Job.

Aalmekin: Regelmatig bezoek ik Song Wan voor een Tuina-massage en ik ervaar haar als deskundig en heel zorgzaam. Song merkt al snel op welke plekken speciale aandacht nodig hebben en hoe ze behandeld kunnen worden. Ook doet ze suggesties om er thuis mee verder te gaan. Ik geniet altijd van haar massages en voel me er steeds ontspannener door worden. Song houdt van haar vak en ze blijft zich verdiepen en scholen hierin. Het is goed toeven bij Song Wan voor Tuina-massages in haar prettige praktijkruimte.

Rung : Song heeft bij mij moxa acupunctuur gedaan tegen menstruatie pijn Binnen 2 maanden was de pijn volledig verdwenen je moet je ook aan haar aanwijzingen houden maar dan werkt het wel.