Acupunctuur / Acupressuur / Moxa, Cupping, Gua sha / Tui-Na / Shiatsu / Bio-massage / Chinese Gezichtweefselmassage / Gezondheidsadvies / Qigong-Taichi les.

Healthcare Song - Hoofdstraat 115, 7941 AE Meppel - 0522 724 014

Gezondheidsadvies


Magic Seed Therapie:  

  

Thuisadvies om de behandeling die heeft ontvangen te ondersteunen!

De plakkertjes met eronder een bolletje of een korreltje worden op specifieke punten aangebracht. Wanneer u deze met enige regelmaat masseert met uw nagel , vingertop of duim en daarbij de lijn van de betreffende vingers volgt brengt u de energiestroom in het aangedane gebied waarin u klachten ervaart weer op gang. Deze eenvoudige methode ondersteunt u ondergaande behandeling en creëert positieve effecten voor langere termijn.

Ook kunt u zelf thuis de plakkertjes vervangen door gebruik van Leukoplast pleister en een rijstkorreltje of boekweit etc zaadje.Mysterieuze kracht van Handafdrukken

  


Mensen die in het boeddhisme geloven, zijn niet onbekend met zeehonden. Boeddhabeelden in tempels hebben verschillende vormen van handafdrukken. Veel mensen besteden misschien niet veel aandacht aan deze details.

In feite hebben de handafdrukken mysterieuze kracht, wat ongelooflijk is.

Waarom heeft de vingerafdruk een mysterieuze kracht, die begint bij het reflectiegebied van de hand. Onze hand heeft 6 meridiaanlijnen, die communiceren met verschillende organen, weefsels en organen in het lichaam Er zijn ongeveer 99 acupunten, die de gezondheid van het hele lichaam kunnen weerspiegelen. Het masseren of indrukken van deze punten kan systemische ziekte bijna verlichten.

De rode kleur op de palm van een gezond persoon is lichtrood of roze.De kleur is zacht, harmonieus en van nature gelijkmatig verdeeld, waardoor mensen een gevoel van glorie en glans krijgen.

Als de palmkleur felrood, donkerrood, bruinrood, donkerrood of rood en wit is, bestaande uit dichte rode en witte vlekken, of andere kleuren zoals geel, bruin en zwart, vergezeld van bloeddoorlopen, blauwe pezen en uitsteeksels, Meestal is het een pathologische chiraal (zoals weergegeven in de tabel). Palmkleur geeft de ziektestatus weer
Felrode bloedende gele chronische chronische ziekte Crimson Ernstige ontsteking Brown Critical Severe Zwart

De bruinrode ziekte herstelde zojuist de turquoise slechte bloedcirculatie Donkerrode lichaamswond begint witte chronische pijnontsteking te genezen

Deel vandaag nog de resultaten en effecten van één vingerafdrukken ter referentie