Acupunctuur / Acupressuur / Moxa, Cupping, Gua sha / Tui-Na / Shiatsu / Bio-massage / Chinese Gezichtweefselmassage / Gezondheidsadvies / Qigong-Taichi les.

Healthcare Song - Hoofdstraat 115, 7941 AE Meppel - 0522 724 014

Behandelaars bij Healthcare Song


SongMijn naam is Song Wan. Ik ben eigenaresse van Healthcare Song, praktijk voor Traditionele Chinese Geneeswijzen. Oorspronkelijk kom ik uit Noord-China, maar woon inmiddels alweer een lange tijd in Nederland. Sinds 2008 ben ik zelfstandig bezig met de Chinese Geneeskunde. Ik vind het erg belangrijk om de traditionele Chinese Geneeswijzen in stand te houden en deze naar de Westerse wereld over te brengen. Ik haal ontzettend veel voldoening uit een cliënt goed te kunnen helpen en verbetering in gezondheid en 'Qi' waar te nemen. Het is ook heel mooi dat ik cliënten kan helpen die door de Westerse geneeskunde als 'uitgehandeld' worden beschouwd. Mijn hoofdbehandeling is Acupunctuur, maar per cliënt kijk ik wat er nodig is tijdens een behandeling. Ik maak graag gebruik van diverse middelen (zoals Acupunctuur naaldjes, Cupping, Gua Sha, Tui Na etc), om zo een behandeling om maat te maken. Komt u voor de eerste keer dan hebben we een korte intake en daarna starten we de behandeling. Ik ontvang u graag in mijn praktijk


Yolanda

Mijn naam is Yolanda van der Veldt. Op mijn 32ste vertrok ik naar de Caribien, waar de zoektocht begon wie ik niet was. Bij dit ontwaken wilde ik alles weten over het menselijk lichaam, het etherisch lichaam en het denken wat wij niet zijn. Op deze weg volgde ik workschops en cursussen en behaalde opleidingen op dit gebied.

Mijn passie is om mensen via coaching en massage het NU te laten ervaren, want er is alleen maar NU.

Op maandag, woensdag en vrijdag ben ik beschikbaar bij Healthcare Song.


Shashi

Mijn naam is Shashi, geboren en getogen in Maleisië. Van jongs af aan ben ik betrokken in de wereld van genezing en het helpen van anderen. Sinds ik naar Nederland ben verhuisd, ben ik alleen maar bezig geweest met werk, maar voelde nooit de voldoening totdat ik mijn eigen transformatie en genezing doormaakte. Sindsdien weet ik, dat het werken met mijn handen mijn roeping en passie is. Momenteel ben ik bezig met mijn opleiding tot craniosacraal therapeut en geef ik massages door verschillende technieken toe te passen die het beste bij elk individu passen.

Op woensdag, donderdag of zaterdag ben ik beschikbaar bij Healthcare Song.