Acupunctuur / Acupressuur / Moxa, Cupping, Gua sha / Tui-Na / Shiatsu / Bio-massage / Chinese Gezichtweefselmassage / Gezondheidsadvies / Qigong-Taichi les.

Healthcare Song - Hoofdstraat 115, 7941 AE Meppel - 0522 724 014

Behandelaars bij Healthcare Song

Song

Mijn naam is Song Wan. Ik ben eigenaresse van Healthcare Song, praktijk voor Traditionele Chinese Geneeswijzen. Oorspronkelijk kom ik uit Noord-China, maar woon inmiddels alweer een lange tijd in Nederland. Sinds 2008 ben ik zelfstandig bezig met de Chinese Geneeskunde. Ik vind het erg belangrijk om de traditionele Chinese Geneeswijzen in stand te houden en deze naar de Westerse wereld over te brengen. Ik haal ontzettend veel voldoening uit een cliënt goed te kunnen helpen en verbetering in gezondheid en 'Qi' waar te nemen. Het is ook heel mooi dat ik cliënten kan helpen die door de Westerse geneeskunde als 'uitgehandeld' worden beschouwd. Mijn hoofdbehandeling is Acupunctuur, maar per cliënt kijk ik wat er nodig is tijdens een behandeling. Ik maak graag gebruik van diverse middelen (zoals Acupunctuur naaldjes, Cupping, Gua Sha, Tui Na etc), om zo een behandeling om maat te maken. Komt u voor de eerste keer dan hebben we een korte intake en daarna starten we de behandeling. Ik ontvang u graag in mijn praktijk

 

Yolanda

Mijn naam is Yolanda van der Veldt. Op mijn 32ste vertrok ik naar de Caribien, waar de zoektocht begon wie ik niet was. Bij dit ontwaken wilde ik alles weten over het menselijk lichaam, het etherisch lichaam en het denken wat wij niet zijn. Op deze weg volgde ik workschops en cursussen en behaalde opleidingen op dit gebied.


Mijn passie is om mensen via coaching en massage het NU te laten ervaren, want er is alleen maar NU.

 

Sylvia

Mijn naam is Sylvia Jonker


Mijn werkwijze als masseuse richt zich op het bevorderen van ontspanning en welzijn. Zorgvuldigheid, zorgzaamheid, aandacht en respect staan hierin voorop. Al heel lang weten we dat massage voordelen biedt.
Bij Healthcare Song kun je ervaren wat een massage kan doen voor je lichaam en geest, ontspannen, revitaliseren en genezen zijn slechts enkele van de dingen die een behandeling kan bewerkstelligen.


De verschillende massages ontspanning, tuina , acupressuur of gerelateerd aan uw klachten, bijv. door spanning of verkeerde houding, schouder, nekklachten, hoofdpijn. Ook rugpijn en spierklachten zal ik krachtig losmaken zodat uw klachten snel afnemen.